Filmografie Anny

2. ledna 2009 v 22:29 | Lucinka |  Anna Popplewell(Zuzka)
Filmografie:
2008 Letopisy Narnie: Prince Kaspian…. Zuzka Pevensieová
2005 Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň…. Zuzka Pevensieová
2003 Dívka s perlou…. Maertge
2002 Daniel Deronda (TV)…. Fanny Davilow
2002 Prďoši…. Denise Smash
2001 S tebou i bez tebe…. Young Marina
2001 Love in a Cold Climate (TV)…. Victoria

2000 Příběh upírka Rudolfa…. Anna Sackville-Bagg2000 Dirty Tricks (TV)-Rebecca 1999 Mansfieldské sídlo…. Betsey
1998 Frenchman's Creek (TV)…. Henrietta

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama