Něco o Anně

2. ledna 2009 v 22:25 | Lucinka |  Anna Popplewell(Zuzka)
Jméno: Anna Katherine Popplewell
Datum narození: 16. prosince, 1988
Místo narození: Londýn, Anglie
Rodiče: Deborah a Andrew Popplewell
Sourozenci: Freddie (1994) a Lulu (1991)
Zajímavosti:Její sestra Lulu se nedávno objevila ve filmu Láska nebeská a bratr Freddie obsadil roli Michaela Darlinga v adaptaci knihy Peter Pan (2003).
Filmografie:
2008 Letopisy Narnie: Prince Kaspian…. Zuzka Pevensieová
2005 Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň…. Zuzka Pevensieová
2003 Dívka s perlou…. Maertge
2002 Daniel Deronda (TV)…. Fanny Davilow
2002 Prďoši…. Denise Smash
2001 S tebou i bez tebe…. Young Marina
2001 Love in a Cold Climate (TV)…. Victoria
2000 Dirty Tricks (TV)…. Rebecca
2000 Příběh upírka Rudolfa…. Anna Sackville-Bagg
1999 Mansfieldské sídlo…. Betsey
1998 Frenchman's Creek (TV)…. Henrietta
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama