Anna Popplewell(Zuzka)

Anna na premiéře v Madridu..

8. dubna 2009 v 23:59 | Lu
Tři fotky Anny z premiéry Prince Kaspiana v Madridu :)
měla tady fakt zajímavé šaty..

Malá Anna

8. dubna 2009 v 23:55 | Lu
Tyhle dvě fotky malé Anny Popplewell jsou fakt legrační..
jako blondíně jí to moc neslušelo xD

Promo fotky Zuzky/Anny k PK

16. března 2009 v 17:28 | Lu
Čtyři promo fotky Zuzky k Princi Kaspianovi :)...mě se moc líbí :)

Anna na " At planet hollywood-LWW "

26. ledna 2009 v 19:39 | Lu

Anna v časopisu Bravo

10. ledna 2009 v 22:31 | Lu

Adresa Anny

2. ledna 2009 v 22:29 | Lucinka
Adresa:
Anna Popplewell
c/o Sasha Leslie Management
34 Pember Road
London, NW10 5LS UK

Filmografie Anny

2. ledna 2009 v 22:29 | Lucinka
Filmografie:
2008 Letopisy Narnie: Prince Kaspian…. Zuzka Pevensieová
2005 Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň…. Zuzka Pevensieová
2003 Dívka s perlou…. Maertge
2002 Daniel Deronda (TV)…. Fanny Davilow
2002 Prďoši…. Denise Smash
2001 S tebou i bez tebe…. Young Marina
2001 Love in a Cold Climate (TV)…. Victoria

2000 Příběh upírka Rudolfa…. Anna Sackville-Bagg2000 Dirty Tricks (TV)-Rebecca 1999 Mansfieldské sídlo…. Betsey
1998 Frenchman's Creek (TV)…. Henrietta

Něco o Anně

2. ledna 2009 v 22:25 | Lucinka
Jméno: Anna Katherine Popplewell
Datum narození: 16. prosince, 1988
Místo narození: Londýn, Anglie
Rodiče: Deborah a Andrew Popplewell
Sourozenci: Freddie (1994) a Lulu (1991)
Zajímavosti:Její sestra Lulu se nedávno objevila ve filmu Láska nebeská a bratr Freddie obsadil roli Michaela Darlinga v adaptaci knihy Peter Pan (2003).
Filmografie:
2008 Letopisy Narnie: Prince Kaspian…. Zuzka Pevensieová
2005 Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň…. Zuzka Pevensieová
2003 Dívka s perlou…. Maertge
2002 Daniel Deronda (TV)…. Fanny Davilow
2002 Prďoši…. Denise Smash
2001 S tebou i bez tebe…. Young Marina
2001 Love in a Cold Climate (TV)…. Victoria
2000 Dirty Tricks (TV)…. Rebecca
2000 Příběh upírka Rudolfa…. Anna Sackville-Bagg
1999 Mansfieldské sídlo…. Betsey
1998 Frenchman's Creek (TV)…. Henrietta
 
 

Reklama